Tuesday, 18 October 2011

Set Merawat Jerawat, Jeragat dan Parut Yang PowerBio-T3 Skin Forte Homeopathic & Organic Acne and Scar Solution sudah boleh dipesan
Set merawat jerawat dan parut, yang “power” sudah berada di pasaran. Buat masa ini hanya boleh dipesan melalui homeopathy2u dan kedai online zuzila ( dan web-web yang berkaitan sahaja) sahaja secara ekslusif di talian (online).
Mengapa Bio-T3 Skin Forte “Power”?
Sebelum dilancarkan, Bio-T3 Skin Forte sudah pun mula dibeli sebagai trial kepada produk ini. Kesan penyembuhan akan terjadi bermula 3-5 hari bagi jerawat yang tidak terlalu kronik. Bagi jerawat kronik Bio-T3 Skin Forte akan menunjukan kesan bermula pada minggu pertama. Jerawat yang besar, bernanah dan gatal akan mula kecut dan beransur kering dan hilang pada minggu ke 3. Bio-T3 Skin Forte Acne Natural Cream bukan hanya bertindak sebagai penyembuh jerawat, ia juga bertindak sebagai penghapus parut baru dan menjadikan kulit yang kelihatan teruk menjadi licin dan gebu semula. Bio-T3 Skin Forte Acne Natural Cream juga boleh digunakan sebagai cleanser, caranya sapu ke seluruh muka dan biarkan selama beberapa minit supaya krim menyerap ke dalam kulit untuk memberi kelegaan dan mencuci pori-pori yang tersumbat. Guna kapas untuk menyapu dan membersih dan bilas dengan air bersih. Cara ini sesuai digunakan oleh kes jerawat yang agak teruk.
Selain dari Bio-T3 Skin Forte Acne Natural Cream, set ini mempunyai Bio-T3 Skin Forte Lift On Gel yang akan bertindak mengawal, membunuh bakteria Propionibacterium acnes yang menjadi punca jerawat menjadi melarat dan bernanah dan gatal. Tea Tree Oil yang terdapat didalam Bio-T3 Skin Forte Lift On Gel menjadi pemusnah utama kepada Propionibacterium acnes dan pada waktu yang sama Aloe Vera melembabkan kulit. Bio-T3 Skin Forte Lift On Gel memberi kelegaan kepada inflamasi jerawat yang sedang merebak serta gatal.
Sebelum
Selepas 3 hari
Gambar yang diperolehi dari pengguna yang sudi menyumbang
Bio-T3 Skin Forte Deep Cleanser pula akan membantu, mencuci dan membersih pori-pori yang tersumbat, membuang daki dan minyak akibat sebum yang melepaskan minyak tanpa kawalan akibat hormon yang tidak seimbang. Aksi “trio” ini amat seimbang merawat, melembabkan, melegakan dan mencantikan wajah dengan lembut dan selamat dengan bahan-bahan yang lembut dan 100% dari bahan homeobotanical dan tidak ada bahan-bahan berunsur haiwan, bebas dari Benzoyl peroxide dan Hydroquinone.

HARGA

Harga promosi RM150 untuk 1 set (Harga sebenar RM200), penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia

CARA MEMESAN

SILA TAIP
Bio-T3 Skin Forte | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥