Wednesday, 14 December 2011

TESTIMONI PENGUNA PRODUK ZARRAZ PARAMEDICAL (BEAUTY IS RESPONSIBILITY)


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung PAKAR PRODUK ANDA....
Blog pakar kecantikan dan kesihatan paling famous masa kini..
Alhamdulillah, rata-rata mereka yang mengguna produk terbaru kami iaitu  ZARRAZ PARAMEDICAL (BEAUTY IS RESPONSIBILITY)  menikmati perubahan yang cepat dan berkesan terhadap kulit mereka dalam masa yang singkat...
Mereka juga amat-amat gembira berkongsi kejayaan mereka setelah mencuba pelbagai produk sebelum itu dan banyak wang telah dihabiskan sebelum ini sebelum menggunakan produk kami.


Gambar testimoni ZARRAZ PARAMEDICAL (BEAUTY IS RESPONSIBILITY) yang Cik Fiqah telah buat kepada mereka


MAK CIK NOR YANG BERUMUR 44 TAHUN


MAKCIK YANG BERUMUR 48 TAHUN
  

NENEK YANG BERUMUR 70 TAHUN


Jom kita baca apa sms yang Cik Fiqah terima dari pengguna yang mengguna produk ZARRAZ PARAMEDICAL (BEAUTY IS RESPONSIBILITY) dalam masa 1 minggu
Cik Aliana dari Sandakan, sabah
” salam, Cik Fiqah muka saya dah cerah dalam masa 3 hari je, kulit nampak rata cuma nak bagi sekata je lagi..terima kasih”
Cik Salina dari Rawang, Selangor
” Salam, jerawat saya dah kecut la Cik Fiqah, baru 5 hari try, cuma ada sikit je lagi..hope produk ni dapat hilangkan terus jerawat saya..dah macam-macam guna dah ni..hehehe”
Puan Jauhary dari Jerantut, Pahang
” Salam, bagus la produk ni Cik Fiqah, jeragat akak dah pudar, kulit akak pun jadi tegang, kawan akak tegur kau pakai apa mata kau naik sikit..kedut pun hilang...
Encik Sabri dari Batu Pahat,Johor
Salam, bos muka saya jerawat dah surut, muka pun nampak tegang..ini kalau pakai lagi sebulan memang nampak muda..daki pun buang..cerah sikit laa..
Mereka dah menikmati perubahan ketara pada wajah mereka
ANDA BILA LAGI..
KLIK DI BAWAH UNTUK INFO PRODUK
NAK JIMAT WANG ANDA KLIK GAMBAR DI BAWAH



Tuesday, 29 November 2011

PENYAKIT KELAMIN

MaleHerbs

Penyakit kelamin adalah jenis penyakit yang disebabkan oleh kuman yang ditularkan melalui hubungan seks oral maupun melalui hubungan kelamin.

Beberapa jenis penyakit kelamin boleh merebak melalui pemindahan cecair badan (air mani dan cecair dari faraj) daripada individu yang telah dijangkiti contohnya HIV, Hepatitis B, NGU dan Gonorea.

Sementara itu, jangkitan penyakit kelamin seperti sifilis, herpes dan warts boleh merebak melalui sentuhan kulit. Penyakit Kelamin seperti sifilis, hepatitis B dan HIV juga boleh merebak melalui ibu yang telah dijangkiti virus tersebut kepada bayinya ketika dalam rahim atau sewaktu dilahirkan, penagih berkongsi jarum atau pemindahan darah yang dijangkiti penyakit kelamin.

Penyebab Penyakit Kelamin Merebak:
• Perhubungan seks yang tidak selamat tanpa langkah-langkah pencegahan (seperti menggunakan kondom) samada melalui vagina, dubur atau seks oral.
• Ciuman
• Menyentuh kawasan yang dijangkiti
• Berkongsi jarum (AIDS dan Hepatitis B)


Jenis-Jenis Penyakit Kelamin:
• AIDS
• Chancroid
• Gonorea
• Granuloma
• Penyakit kelamin Chlamydia
• Hepatitis A
• Hepatitis B
• Herpes
• Jangkitan Saluran Kencing (Urinary Tract Infection)
• Jangkitan Yis (Kulat)
• Ketuat kelamin (Genital Warts – Condyloma Acuminata)
• Kutu ari-ari (Pubic Lice)
• Lymphogranuloma
• Molluscum
• Radang Pelvik
• Scabies
• Siflis
• Trichomoniasis
• Vaginitis
• Bakteria Vaginosis
• Pencegahan Penyakit Kelamin

Cara mencegah penyakit kelamin Hindari dari seks bebas dan setia kepada pasangan anda adalah rawatan yang paling efektif dan praktikal. Penggunaan kondom juga efektif untuk menghindari penyakit kelamin. Anda digalakkan kerap menjalani pemeriksaan doktor dan mengenali pasangan anda sebelum berkahwin. Jikalau anda mempunyai simptom-simptom di atas, anda dan pasangan anda digalakkan berjumpa dengan doktor. Pasangan anda juga digalakkan untuk mendapat rawatan jika didapati mengidap penyakit kelamin.

 




Thursday, 20 October 2011

Lecithin dan Cal Phos ( baik untuk ibu menyusu bagi menambah susu ibu dan menjaga payudara)


Lecithin dan Cal Phos ( baik untuk ibu menyusu bagi menambah susu ibu dan menjaga payudara)



* 100% persediaan Homeopathy

* Tidak ada kesan sampingan

* Jenis tablet manis, yang sedap dan mudah larut di dalam mulut

* Setiap produk mengguna hanya satu atau Single remedi sahaja.Rawatan Untuk Ibu Menyusu Bayi Yang Kekurangan Susu.
Indikasi: Dua remedy Homeopathy , “single remedy” Lechitin dan Calcarea Phosporica untuk menambah kuantiti dan kualiti susu ibu. (2 botol berasingan)
Lechitin : Remedi utama untuk menggalak penghasilan susu bagi ibu yang menyusu. Ia bertindak sebagai galactogog, yang bermaksud menambah kuantiti penghasilan susu dari kadar biasa bagi ibu menyusu bayi, malah menjadikan susu ibu tersebut lebih berkualiti dari segi nutrisinya. Ia juga boleh membantu merawat keletihan, individu yang lemah dan sukar bernafas, kehilangan berat badan dan keletihan tubuh secara umum. Lechitin juga amat membantu bagi masalah darah rendah atau anaemia, merawat keletihan akibat sakit yang lama, masalah seksual yang melibat saraf seperti impotensi bagi lelaki dan wanita (neurasthenia) dan sukar untuk tidur (insomnia). Lechitin juga berkemampuan untuk membantu wanita yang berhasrat untuk membesarkan buah dada dengan cara semulajadi.
Calcarea Phosporica: Remedi ini amat membantu mempercepatkan proses yang di mulakan oleh Lechitin. Cal.phos juga membantu menjadikan susu ibu lebih sedap dan tidak terasa masin sehingga bayi tidak suka untuk menyusu. Cal.phos juga membantu merawat kesakitan dan terasa tekanan di kawasan uterine sewaktu penghasilan susu terjadi. Ia juga memberi nutrisi kepada tulang-tulang dan kelenjar. Cal.phos adalah remedy yang baik untuk membantu masalah tulang dan sendi, anemia, tulang yang patah, tulang retak, sakit kepala, sakit saraf, sakit tengkuk, sakit tekak, dan tonsil yang membesar.
Cara pengambilan : Dewasa: 4 dikemam sehingga larut didalam mulut selama beberapa minit, 3 kali sehari 30 minit sebelum makan. Ambil masa lebih kurang 30 minit untuk remedy kedua dan ulang turutan tersebut 3 kali sehari. Kanak-kanak , dosnya adalah separuh dos dewasa.

HARGA

PAKEJ UNTUK KEDUA-DUA PRODUK  CUMA
RM150

CARA MEMESAN

SILA TAIP
Lecithin dan Cal Phos | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

SENARAI PRODUK BIOCHEMIC HOMEOPTHY UNTUK PELBAGAI PENYAKIT


http://marxistelf.files.wordpress.com/2010/08/homeopathic_1531141c.jpg
Biochemic atau Biokimia atau Garam Tisu homeopati disediakan didalam kombinasi untuk pelbagai jenis masalah kesihatan. Paling mendapat sambutan ialah BC01 dan BC04. 
Produk Kombinasi Khas Untuk Pelbagai Komplikasi Penyakit
  1. BC-01 – Acne & Scar (Jerawat & parut)
  2. BC-02 – 12 Cell Salt – Tonic For Whole Body System. silitis.
  3. BC-04 – Skin Nutrient with Biochemic Collagen.
  4. BC-05 – Sinus & Hay Fever (Resdung dan alergik)
  5. BC-06 – Diabetes (Kencing manis)
  6. BC -07 – Leucorrrhoea (Keputihan)
  7. BC-08 – Menstrual Troubles (Masalah haid)
  8. BC-09 – Impotence (Mati pucuk)
  9. BC-10 – Semen Discharged Quickly (Pancutan pra-matang)
  10. BC-11 – Cough, (Batuk)
  11. BC-12 – Cold / Flu (Selsema)
  12. BC13 – Fever (Demam)
  13. BC-14 – Piles (Buasir)
  14. BC-15 – High Blood Pressure (Tekanan darah tinggi)
  15. BC-16 – Skin Repair
Harga: RM80 termasuk penghantaran untuk semua produk Kod BC

CARA MUDAH HILANGKAN JERAWAT,JERAGAT DAN PARUT SERTA CERAHKAN WAJAH DENGAN HOMEOPATHY


PRODUK HOMEOPATHY UNTUK MASALAH JERAWAT DAN KULIT BERMASALAH

Memperkenalkan Krim hapus jerawat,jeragat,hitam bawah mata dan kutil

BAGI SUAMI ATAU KEKASIH, HADIAHKAN PRODUK INI SEBAGAI TANDA KASIH DAN CINTA ANDA PADA PASANGAN ANDA….KEKASIH ANDA PASTI TERSENYUM…

CARA MENGHILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT , MELICIN DAN MEMUTIHKAN WAJAH, DAN MENGHILANGKAN PARUT

Begitulah luahan perasaan gembira seorang pengguna produk BC01, BC04, BC16, CCC dan CCS. Tetapi kali ini saya amat bertuah kerana diizinkan untuk menyiarkan wajah ala-ala “Ayu Raudah” seperti yang kerap dipuji oleh suaminya, dia rasa suaminya hanya ingin mengambil hati sahaja,rakan-rakan sekerja pun surunya.
Jeragat, whitehead, blackhead dan kesan-kesan parut boleh dikatakan 95% hilang didalam tempoh 3 bulan dia mengguna produk yang selamat dan tanpa kesan sampingan. Siapa kata bahan kosmetik sahaja yang mampu mencantikkan wajah, bahan-bahan dari alam semulajadi juga mampu mencantikkan wajah seperti di atas.

Biochemic (Garam tisu) Untuk Masalah Jerawat dan Parut

Produk yang bermula dengan awalan BC bermaksud Biochemic atau garam tisu yang menjadi sebahagian daripada perubatan homeopati. Seringkali disebut Homeopathic Biochemic adalah menggunakan konsep penyediaan remedi yang sama dengan perubatan homeopati tetapi tidak tertakluk kepada konsep seperti homeopati iaitu “serupa menyembuhkan yang serupa”, kerana biochemic membantu membekal garam tisu yang berkurangan didalam tubuh sehingga menjadi punca kepada sesuatu penyakit dan bukan kepada persamaan sesuatu simptom dengan remedi seperti homeopati.
Perubatan alternatif Biochemic sering dipraktik oleh sebahagian besar doktor-doktor homeopati termasuk saya kerana cara pemilihan remedi yang tidak terlalu banyak iaitu hanya sekadar 12 remedi yang mewakili 12 mineral atau garam tisu yang sedia ada di dalam tubuh , ia lembut dan selamat untuk semua peringkat umur, termasuk ibu-ibu mengandung dan bayi.
Biochemic telah menunjukan prestasi yang cemerlang untuk menangani pelbagai penyakit yang terjadi akibat kekurangan mineral di dalam tubuh. Paling utama ialah masalah kulit seperti jerawat yang terjadi akibat kekurangan beberapa garam tisu yang terdapat di dalam tubuh seseorang itu.

Mengapa perlu mengambil Biochemic?

Ini ialah kerana Biochemic mampu merawat tanpa meninggalkan kesan sampingan seperti produk kosmetik atau berteraskan bahan kimia yang pasti akan menjadikan anda hanya cantik di luaran sahaja kelihatan bersih dan bebas jerawat, dengan membenam jerawat dan akhirnya menjadi nanah di bawah permukaan kulit anda tanpa anda sedari.
Muka kita secara konsisten bergelut untuk terus berada pada tahap terbaik pada setiap hari kerana sering terdedah kepada pelbagai unsur negatif seperti pencemaran udara. Kerap kali juga muka akan mengalami kekeringan atau terlalu berminyak. Selain dari itu, hormon yang tidak menentu juga memainkan peranan yang penting, kecelaruan aktiviti hormon seperti terlalu rendahatau kadang-kadang terlalu tinggi, menambah kepada masalah yang sedia ada.
Apabila jerawat mula naik,situasi panik akan membuatkan setiap individu mula mencari ubat-ubat dan krim untuk merawat dan menghapus jerawat. Bahan-bahan merawat digunakan seperti krim-krim pencuci dan penghapus jerawat yang mengguna bahan kimia yang berunsurkan “membenam” jerawat ke bawah lapisan kulit dan menanggalakan kulit (mengelupas) akan menambah derita, seperti perumpaan “sudah jatuh ditimpa tangga”. Oleh itu kita perlu bijak memilih konsep rawatan yang selamat, bebas bahan kimia dan yang penting tdak meninggalkan kesan sampingan seperti biochemic dan homeopati.

Perbezaan Di Antara BC-01, BC-04 dan BC-16

Perbezaan di antara produk ini hanyalah kombinasi remedi untuk masalah seperti jerawat pasir, jerawat batu, jerawat bernanah dan menghilangkan parut hasil dari jerawat tersebut.
* BC-01 – Acne & Scar (jerawat dan parut) yang biasanya dicadangkan kepada individu yang berjerawat pasir dan ringan, ia amat sesuai digandingkan dengan Carmino Healing Cream (CHC) serta Sabun Merrygold
* BC-04 With Biochemic Collagen adalah bertujuan untuk menambah protein yang berkurangan didalam kulit dan menjadikan kulit lebih sihat dan cerah. Ia juga membantu menambah keanjalan kulit agar Nampak segar , menghapus lebihan minyak, menegangkan kulit muka dan memudarkan parut-parut.
* BC-04 juga sesuai digandingkan dengan krim Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS) atau Merrygold Soap (MGS). Selain CCC, Soundarya atau Aquifolium Cream juga boleh digandingkan bersama-sama BC-04 begitu juga dengan BC-01 dan BC-16. BC-04 boleh diambil sebagai remedi “maintenance” selepas mengambil BC-01 dan BC-16.
* BC-16 Skin repair formula yang mengandungi kombinasi untuk merawat jerawat, bintik-bintik hitam dan putih (blackhead & whitehead) ,dan detox serta membersih bahan-bahan yang tidak dikehendaki dibawah lapisan kulit seperti nanah,sel-sel kulit mati dan juga untuk alergik kepada makanan atau persekitaran yang tidak bersih. Hasilnya jika individu tersebut mempunyai nanah dan sel-sel kulit mati, akan terjadi penolakan keluar dan menjadikan jerawat tersebut akan lebih teruk buat sementara waktu. Ini adalah kesan positif, tetapi ramai yang tidak tahan dengan situasi ini dan sering panik, tetapi anda perlu bersyukur kerana nanah-nanah dan sel kulit mati itu jika dibiarkan bermastautin di bawah kulit muka anda, secara pastinya satu hari nanti anda berkemungkinan besar akan mendapat kanser kulit. Setelah bahan-bahan yang tidak berguna itu telah ditolak keluar dan formulasi biochemic akan mengimbangi bahan-bahan mineral yang berkurangan kepada paras yang selamat. Oleh itu anda akan memperolehi penyembuhan yang hampir sifar untuk mendapat jerawat semula.
* Bagi individu yang mengalami masalah jerawat akibat dari resdung juga bermanfaat dengan remedi biochemic kerana kombinasi untuk jerawat juga akan merawat resdung pada masa yang sama.

Kesan Sampingan

Tidak ada kesan sampingan yang dilapurkan, biochemic adalah amat selamat untuk semua peringkat umur, ibu-ibu yang mengandung dan kepada warga emas.

Mengapa Anda Mudah “Sunburn”?.

Hydroquinone, atau benzene-1,4-diol atau quinol .. Hydroquinone digunakan dialam produk kosmetik untuk mencerahkan kulit muka. Kebanyakan Negara termasuk Food and Drug Administration Amerika Syarikat telah mengharamkan penggunaan Hydroquinone 2% semenjak 2006 lagi. Tidak dinafikan Hydroquinone bertindak dengan pantas seperti menghapus jerawat, mencerahkan kulit serta “menghakis” kulit muka yang kusam dan menjadikan kulit itu nipis serta licin. Kesan jangka panjang ialah lapisan kulit yang sepatutnya menjadi penghadang kepada sinaran UV telah “dihakis” oleh Hydroquinone sehingga menjadikan individu tersebut mudah “sunburn” walaupun terdedah kepada cahaya UV yang minima.
Nota :
Krim-krim homeopati adalah dari estrak bahan-bahan tumbuhan dan berasaskan bahan telap air, ia tanpa bahan berminyak dan tidak ada bahan-bahan dari ekstrak haiwan

BioChemic Acne Scar (BC-1)

BioChemic Acne Scar  berfungsi dari dalam untuk merawat masah jerawat. Parut jerawat bukan sahaja perlu dirawat daripada luar seperti penggunaan cream carmino tetapi harus dirawat dengan BioChemic Acne Scar yang akan memulihkan sel-sel kulit yang telah mati.
Penggunaan BioChemic Acne Scar akan merawat parut jerawat yang sudah lama dan baru. Supaya permukaan kulit akan menjadi licin dan parut akan hilang beransur-ansur. Formula boichemic yang digunakan sungguh selamat dan tiada meninggalkan sebarang kesan sampingan. Alami kehebtan biochemic acne scar untuk pemulihan parut secara holistik. BioChemic Acne scar ini cukup mujarab untuk merawat masalah jerawat dan parut jerawat yang baru dan lama. Biasa parut baru dalam masa 2-3 minggu akan hilang.Parut jerawat yang lama seperti berlubang memerlukan 2-3 bulan untuk hilang. gabungan dengan cream carmino dan sabun marigold akan menghasilkan kesan yang lebih pantas. Testimonial pelanggan yang menggunakan BioChemic Acne Scar (BC-1) 1. Sabariah Mohamad – sabah Salam, memang hebat BC-1 ini.  Saya menggunakannya bersama carmino,hasilnya dalam masa 3 minggu parut jerawat saya pudar dan hilang. Jerawat lama yang berlubang-lubang ini mula hilang selepas 7 minggu menggunakakanya.Saya akan gunakan sehingga hilang. Mungkin untuk 2-3 bulan.Apa yang saya sukaselain hilang parut,muka saya bertambah licin dan segar. Sekarang ini saya dapat confident level balik. tq so much. 2.Najihah – Pulau Pinang. BC-1 very powerfull,after 3 weeks,my scar and acne gone. tq so much

Biochemic Collagen BC04 ( Untuk kulit cerah,licin,gebu dan hilang kedut )

Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah produk remedi homeopathy daripada formula Biochemic yang cukup efektif. Melalui sistem homeopathy kandungan collagen telah dimasuk dan dirakam dalam gula-gula  sukrosa. Cara pengambilannya yang mudah.Hanya kemam dibawah lidah 4 biji , tiga kali sehari. Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat melicinkan kulit dan memutihkan kulit secara semulajadi dan selamat tanpa bahan kimia dan kesan sampingan.
Selain itu Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat menghilangkan kesan kedut dan membuat kulit menjadi licin dan gebu. Pengambilannya setiap hari dapat membaiki struktur kulit dan kekurangan colagen. Kesannya dapat dirasai setelah 2 minggu pengambilannya. Anda pasti terpegun dengan hasilnya.Semua remedi homeopathy tidak tertakluk dibawah Akta racun 1952.Ini menunjukkan betapa selamatnya remedi sehingga dikecualikan daripada akta racun 1952 dan tidak memerlukan kelulusan KKM. Kombinasi garam tisu yang terdapat di dalam BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah kombinasi garam tisu yang sangat diperlukan oleh sel kulit apabila radang kulit terjadi seperti jerawat batu yang besar dan merah sehingga selepas itu meninggalkan parut. Muka menjadi berminyak dan kelihatan kusam. Biochemic collagen yang terdapat didalam kombinasi ini akan menjadi sebagai agen pencuci atau penghapus toksik dan hormon yang tidak seimbang didalam sel kulit.Calcarea Sulp, CS6x mempercepatkan proses penyembuhan infeksi yang lambat untuk sembuh, terjadi discaj bernanah yang pekat berwarna kuning dan spot (kesan seperti bulatan yang keras kadang-kadang berwarna perang atau merah kemerahan) yang terjadi sewaktu proses penyembuhan untuk kembali menjadi sekata dengan warna kulit asal. Kali Mur, KM6x merupakan Biochemic Collagen untuk kes-kes toksik, alergik, lendir berlebihan dan keadaan penyakit semakin bertambah teruk. KM juga amat baik untuk kes-kes resdung. Kali Sulp, KS6x bekerja untuk merawat kes bernanah yang cair berwarna kuning, kulit yang bersisik akibat kulit menjadi kering.
Silica atau S30 juga merupakan salah satu kolagen juga, dimana ia digelar sebagai “memaksa toksik untuk keluar” ia mempercepatkan infeksi pada kulit seperti nanah untuk “masak” dan menyembuhkan lalu membina tisu-tisu baru bagi menghilangkan parut-parut. Silica secara semulajadinya boleh didapati didalam kulit, kuku dan tisu-tisu yang bersambung didalam tubuh kita

Biotherapy Cell Salt , BC16 – Skin Repair Formula

http://zuzila.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/bc16-skin-repair-formula.jpg

BC16

Garam tisu amat diperlukan oleh sistem tubuh untuk keseimbangan bagi keseluruhan tubuh dan amat lembut serta berkesan bagi menghapus jerawat dan lain-lain masalah kulit seperti jerawat yang bernanah, garam tisu membantu untuk mengekalkan kualiti kulit pada keadaan yang terbaik.
BC16 – Skin Repair Formula ialah hasil usaha berterusan kami untuk menawar produk yang lembut dan sememangnya garam tisu ini adalah mineral yang diperlukan oleh tubuh kita dan merupakan gandingan kepada produk berjenama Biotheraphy Cell Salt (BC) seperti BC01 – Acne & Scar dan BC04 – Skin Nutrient With Biochemic Collagen yang telah mendapat sambutan yang amat memberangsangkan.
100% Semulajadi, selamat dan anda tidak perlu gusar akan kesan sampingannya kerana ia disediakan dengan kaedah homeopati dan biochemic garam tisu.

Formula :

  • Cal.sulph – Berfungsi untuk membantu menghapus jerawat yang degil dan lambat untuk sembuh, kadang-kadang terjadi “letusan” (eruption) bernanah atau yang berwarna kekuningan
  • Kali.mur – Bertindak sebagai kolagen dan membantu menghapus bintik putih (whiteheads) dan bintik hitam (blackheads), menghapus jerawat dengan discaj atau nanah warna putih.
  • Kali.sulph – Melegakan “letusan” (eruption) yang berair berwarna kekuningan atau kulit yang kering serta mengelupas.
  • Silica – Remedi No.1 untuk menghapus jerawat dan parut akibat jerawat. Silica juga membantu menguatkan sel-sel kulit.

HARGA

BC01 = RM80

BC04 = RM80

BC16 = RM80

PAKEJ

TETAPI JIKA SALAH SATU PRODUK BC DI ATAS DI PAKEJKAN DENGAN SABUN CARMINO DAN CREAM CARMINO HANYA RM150 SAHAJA

“PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SERAWAK”

CARA MEMESAN

SILA TAIP
BC01 @ BC02 @ BC16@ PAKEJ BC | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

BAYANGKAN WAJAH ANDA SEPERTI SITI NORHALIZA

SILA TURUN KE BAWAH UNTUK MELIHAT LEBIH BANYAK PRODUK

ATAU TEKAN PADA MENU “HOME” ATAU LIHAT PADA SENARAI PRODUK HOMEOPATHY DI SEBELAH KANAN ANDA
YANG BENAR,
CIK FIQAH

Wednesday, 19 October 2011

TUNERA GOLD WITH GINKO BILOBA UNTUK KEKUATAN SEKS WANITA


PRODUK SEKS WANITA

TUNERA GOLD WITH GINKO BILOBA

PRODUK WANITA MATI PUCUK / PRODUK TENAGA BATIN WANITA/MEMBESARKAN BUAH DADA

INGIN HEBAT SEPERTI ANAK DARA…………????????

SUDAH LAMA BERKAHWIN…FARAJ MAKIN KENDUR DAN NGILU…….

NAFSU SEKS SEMAKIN MENURUN………….

http://4.bp.blogspot.com/_zVNT_gk-htw/S7WGDiP6HGI/AAAAAAAABCU/aGkFlkMEjVI/s1600/Dua_cara_isteri_didera_tuntut_cerai.jpg

SUAMI MENJAUHKAN DIRI UNTUK MELAKUKAN SEKS DENGAN ANDA….

SUAMI MERASA BOSAN PADA ANDA………….

RAPATKAN KEMBALI FARAJ ANDA SEPERTI ANAK DARA…!!!!!!!

MEMPERKENALKAN PRODUK HOMEOPATHY SELAMAT UNTUK KEBAHAGIAAN ANDA….

TAMBAT KEMBALI HATI SUAMI DENGAN KEHEBATAN ANDA DI RANJANG……..

Bila di sebut mati pucuk, kita tunding jari pada kaum Adam sahaja, tetapi wanita juga mengalami mati pucuk, ish…ish marah kaum Hawa bila saya kata begitu. Apa yang menarik mati pucuk dikalangan kaum wanita adalah lebih tinggi berbanding kaum lelaki. Ambui…ambui doc ni meraban ke ? mesti la kaum wanita akan kata begitu kan…. Percaya ke tidak percaya fakta dari kajian menunjukkan lelaki hanya mewakili 31 peratus sementara wanita 43 peratus yang mengalami masalah disfungsi seksual.
Simptom Female Sexual Dysfunction (FSD) atau Disfungsi Seksual Wanita ialah seperti ketiadaan libido (kehendak seksual), sukar untuk merasa berahi dan kesakitan sewaktu melakukan hubungan intim.
Punca atau atau sebab-sebab terjadinya FSD ?
Secara psikologi punca-punca terjadi FSD adalah diakibatkan oleh …. pasangan yakni suami , baru nak tunding jari kat kaum isteri tetiba suami pula jadi punca… ni yang payah kan tetapi itulah hakikatnya. Akibat dari kelemahan seksual si suami seperti mengalami ED (mati pucuk) dan mengalami pancutan ejakulasi terlalu cepat sehingga isteri merasa tidak ada kepuasan kepada hubungan seksual tersebut lalu menjurus kepada FSD. Kalau tak percaya sila baca kajian yang di siarkan di Utusan Online pada link diatas.
Rawatan
Pelbagai ubat dan penawar boleh didapati dipasaran, cuma yang selamat atau tidak selamat sahaja menjadi persoalanya. Pil biru yang amat popular di katakan berkemampuan untuk “mati atas perut” sewaktu bersama. Reputasinya amat baik untuk membantu masalah ED namun kesan sampingannya aduhaiii… amat menakutkan.
Remedi Homeopati Untuk FSD & ED
Seperti gambar di atas yang berlabel biru bernama Tunera Gold with Ginko Biloba dan yang berlabel hijau Damiana Gold yang telah lama berada dipasaran dan telah mampu merawat ED walaupun mengambil sedikit masa. Sekiranya isteri anda mengalami FSD berkemungkinan anda mengalami ED juga , tahap ED anda berkemungkinan masih mampu melakukan hubungan seksual cuma pancutan terlalu awal menjadikan isteri anda secara psikologi menjurus FSD. Oleh itu saya mencadangkan isteri dan suami mengambil remedi dan harapan malam anda sentiasa seperti MALAM PERTAMA layaknya.
Herba Homeopathy yang dirumus dalam persediaan Tunera Gold with Ginko Biloba adalah hampir sama dengan tetapi perbezaannya Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai Pulsatila dan Ginko Biloba. Hasil uji kaji makmal remedi ini amat selamat dan bebas dari bahan logam berat (heavy metals) , bukan kumpulan rock tau tetapi bahan-bahan merbahaya seperti Arsenic , Cadmium , Lead dan Mercury.

Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai esan terapuetik seperti berikut bila anda mengamalkan,

  • Menambah baik libido yang hilang
  • Menambah baik simptom kekeringan di vagina sewaktu bersama
  • Menambah baik stamina dan mengurangkan kelesuan
  • Menambah kesuburan
  • Menjadikan klitoris merasa lebih sensasi sewaktu hubungan intim
  • Bertindak menjadi remedi diet, kerana bila mengamalkan Tunera Gold with Ginko Biloba anda akan merasa lambat lapar.
  • MEMBESARKAN BUAH DADA
  • MENEGANG DAN MENGAGKAT BUAH DADA KE BENTUK ASAL

Harga

Harga Tunera Gold with Ginko Biloba ialah RM170 sebotol didalam botol 50ml yang cantik seperti didalam gambar , pakej untuk suami dan isteri yang ingin membeli sekaligus saya menawarkan promosi terhad RM295 termasuk penghantaran. Anda jimat RM45 … apa lagi pesanlah sekarang ….:)

CARA MEMESAN

SILA TAIP
TUNERA GOLD | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
TAPI MUNGKIN ANDA BERFIKIR BANYAK KALI UNTUK MENGELUARKAN RM170
TAPI BAYANGKAN
- SUAMI ANDA TERSENYUM SELEPAS MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS DENGAN ANDA….
- SUAMI ANDA MEMUJI KEHEBATAN ANDA….
http://cdn.thefrisky.com/images/uploads/Sex_Maniac_main.jpg
SUAMI ANDA MENYAYANGI ANDA….SUAMI TIDAK LAGI MENJAUHKAN DIRI DARI ANDA
- ANDA MAKIN BERSEMANGAT SEPERTI MULA-MULA KAHWIN DAHULU…
ANDA MAKIN BERSEMANGAT DAN GEMBIRA
SEGALA KEBAHAGIAAN DI ATAS TIDAK TERNILAI OLEH WANG RINGGIT…
HIDUP HANYA SEKALI….NIKAMATI HIDUP INI DENGAN PENUH BAHAGIA BERSAMA PASANGAN TERCINTA

PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥