Monday, 10 October 2011

BERIKUT IALAH SENARAI PRODUK HOMEOPATHY YANG MENDAPAT RIBUAN ODER DAN PALING LARIS DAN DI GEMARI PENGGUNA


KLIK GAMBAR UNTUK MELIHAT PRODUK

PRODUK MEMBESAR DAN MEMANTAPKAN  PAYUDARA

PRODUK UNTUK ZAKAR

PRODUK JERAWAT DAN PARUT LUAR BIASA


PRODUK BADAN SLIM DAN RAMPINGDAMIANA GOLD SEHEBAT VIAGRA

TUNERA GOLD UNTUK WANITA SAYANGKAN SUAMI
RAMBUT BOTAK DAN GUGUR

Blu Merries Untuk Masalah Keputihan


Pn.Siti Safiqah

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI KEDAI HOMEOPATHY ONLINE SAYA

MOGA ANDA SIHAT DAN CERIA SELALU

MUNGKIN SEBELUM NI KITA SUDAH MENGGUNA PELBAGAI PRODUK.TAPI SAYA YAKIN JIKA ANDA MENGGUNAKAN APAJUA PRODUK TETAPI ANDA RASA WAS-WAS DENGAN PRODUK YANG ANDA PAKAI,SAYA PASTI SEMAHAL DAN SEBAIK MANAPUN PRODUK YANG ANDA GUNA,ANDA TIDAK AKAN MENDAPAT KESAN YANG ANDA INGINKAN..
ANDA AKAN TERUS MERUNGUT DAN MENGATAKAN PRODUK ITU TIDAK BAGUS
JADI PESAN SAYA YAKINLAH DENGAN SEPENUH HATI DENGAN PRODUK YANG ANDA PAKAI TANPA RAGU-RAGU WALAU SEBESAR ZARAH KERANA HANYA DENGAN KEYAKINAN DAN KEAZAMAN  SAHAJA PENYAKIT ANDA AKAN SEMBUH.
ANDA SAHAJA YANG DAPAT MEMBANTU DIRI ANDA
BUKA LEMBARAN DAN RUANG BARU DALAM DIRI ANDA,JANGAN BERPUTUS ASA.USAHA DAN TERUS BERUSAHA TIDAK KIRA APAJUA SAKIT YANG KITA HIDAPI.
SAYA HARAP ANDA AKAN SEMBUH DAN TERUS CERIA..PETUA PALING BERKESAN SEMASA MENGGUNAKAN PRODUK,HENDAKLAH SENTIASA SENYUM DAN HARGAI KEHIDUPAN INI.CERIA DAN TERUS CERIA
PANTANG LARANG DALAM RAWATAN HOMEOPATHY
Terdapat beberapa pantang larang  yang perlu diikuti oleh pengguna apabila mengambil rawatan homeopati bagi mengekalkan keberkesanan penawar. Antara pantang larang itu ialah ;
1.      Penawar hendaklah dimakan ketika perut kosong dan mulut hendaklah bersih. Jangan makan atau minum dalam masa setengah jam sebelum atau selepas mengambil ubat homeopati.
2.      Sewaktu mengambil ubat, sebolehnya jangan terkena jari. Gunakan tudung botol ubat untuk memasukkannya ke dalam mulut.
3.      Elakkan daripada minum kopi ,teh , kopi segera dan bahan lain yang menggunakan kafeina. Elakkan juga merokok kerana bahan – bahan ini ( termasuklah nikotin) boleh menghilangkan kuasa penawar ubatan homeopati.
4.      Ubat – ubat homeopati sangat sensitif terhadap suhu panas dan bau – bau  yang kuat seperti minyak wangi dan rempah. Tutup botol penawar kemas – kemas setelah digunakan.
5.      Jauhkan ubat daripada kapur barus dan yang sama jenis dengannya.
6.      Elakkan memakan makanan bercuka dan masam.
7.      Jauhkan ubatan daripada semua jenis minyak angin. Jika perlu menggunakannya , jarakkan jangka masa penggunaan dengan pengambilan ubat.
8.      Elakkan mengambil bahan lain yang mengandungi  bahan dadah dalam masa rawatan.
9.      Ubat homeopati bekerja lebih berkesan sewaktu perut kosong. Oleh itu ,ambillah ubat 1/2 jam sebelum makan atau minum.
10. Elakkan daripada terdedah pada haba atau cahaya kuat.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥