Tuesday, 18 October 2011

LECHITIN – LECHITIN & CAL. PHOS BAIK UNTUK IBU MENYUSUKAN BAYI


http://2.bp.blogspot.com/_UoWq93ze4Cc/TM_HG5YlN_I/AAAAAAAAAJk/LPV69qbpjsc/s1600/lechitin+combo+200px.JPG
Selepas saya menyiarkan artikel mengenai Lechitin dan Cal,phos, ramai yang bertanya bagaimana untuk memesan produk Homeopathy yang selamat dan tanpa kesan sampingan ini, kini kedua-dua remedi hebat ini sudah bleh dipesan di online.
Tambahan pula Lechitin juga berupaya untuk menambah saiz payudara (breast enhancement / breast enlargement) bagi wanita yang ingin mendapat bentuk payudara yang cantik dan menarik, selain untuk menggalak penghasilan susu untuk bayi comel anda mendapat susu ibu, yang telah diiktiraf oleh para saintis sebagai susu terbaik bagi bayi.
Informasi Produk
  • 100% persediaan Homeopathy
  • Tidak ada kesan sampingan
  • Jenis tablet manis, yang sedap dan mudah larut di dalam mulut
  • Setiap produk mengguna hanya satu atau Single remedi sahaja.
Rawatan Untuk Ibu Menyusu Bayi Yang Kekurangan Susu.
Indikasi: Dua remedy Homeopathy , “single remedy” Lechitin dan Calcarea Phosporica untuk menambah kuantiti dan kualiti susu ibu. (2 botol berasingan)
http://arshystikes10.files.wordpress.com/2011/06/imd1.jpg
Lechitin : Remedi utama untuk menggalak penghasilan susu bagi ibu yang menyusu. Ia bertindak sebagai galactogog, yang bermaksud menambah kuantiti penghasilan susu dari kadar biasa bagi ibu menyusu bayi, malah menjadikan susu ibu tersebut lebih berkualiti dari segi nutrisinya. Ia juga boleh membantu merawat keletihan, individu yang lemah dan sukar bernafas, kehilangan berat badan dan keletihan tubuh secara umum. Lechitin juga amat membantu bagi masalah darah rendah atau anaemia, merawat keletihan akibat sakit yang lama, masalah seksual yang melibat saraf seperti impotensi bagi lelaki dan wanita (neurasthenia) dan sukar untuk tidur (insomnia). Lechitin juga berkemampuan untuk membantu wanita yang berhasrat untuk membesarkan buah dada dengan cara semulajadi.
Calcarea Phosporica: Remedi ini amat membantu mempercepatkan proses yang di mulakan oleh Lechitin. Cal.phos juga membantu menjadikan susu ibu lebih sedap dan tidak terasa masin sehingga bayi tidak suka untuk menyusu. Cal.phos juga membantu merawat kesakitan dan terasa tekanan di kawasan uterine sewaktu penghasilan susu terjadi. Ia juga memberi nutrisi kepada tulang-tulang dan kelenjar. Cal.phos adalah remedy yang baik untuk membantu masalah tulang dan sendi, anemia, tulang yang patah, tulang retak, sakit kepala, sakit saraf, sakit tengkuk, sakit tekak, dan tonsil yang membesar.
Cara pengambilan : Dewasa: 4 dikemam sehingga larut didalam mulut selama beberapa minit, 3 kali sehari 30 minit sebelum makan. Ambil masa lebih kurang 30 minit untuk remedy kedua dan ulang turutan tersebut 3 kali sehari. Kanak-kanak , dosnya adalah separuh dos dewasa.
Harga : Pakej untuk Combo ialah RM130 (jimat RM30), penghantaran adalah percuma
Kuantiti : Setiap botol mengandungi 300-350 biji , di anggar untuk penggunaan untuk 1 bulan.
(Lechitin dan Calcarea Phosporica boleh dipesan secara berasingan, harga setiap sebotol ialah RM80, penghantaran adalah percuma)

CARA MEMESAN

SILA TAIP
Lechitin dan Calcarea Phosporica | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥