PRODUK JERAWAT & PARUT


PRODUK KE-1

MEMUTIHKAN KETIAK YANG HITAM SERTA MENGHILANGKAN JERAWAT/JERAGAT/MEEMBUANG PARUT/JERAWAT BATU/JERAWAT BERNANAH

INGINKAH ANDA MEMPUNYAI WAJAH SEPERTI DI BAWAH…?????

MESTILA NAK KAN……HEHEHE

SAYA NAK BERKONGSI DENGAN ANDA PRODUK HEBAT YANG BERKESAN MEMBANTU ANDA YANG MEMPUNYAI MASALAH DI BAWAH….

- KULIT BERJERWAT

- JERAWAT YANG BERPARUT

- NAK HILANGKAN PARUT JERAWAT

- MENGHALUSKAN KULIT WAJAH
- MENGHILANGKAN JERAWAT KETIKA MENGANDUNG DAN KETIKA DATANG HAID

- KULIT WAJAH YANG GATAL

- MEMUTIHKAN PAYUDARA YANG GELAP

- KULIT BERMINYAK

- KULIT KERING

- MENGHILANG PARUT DI ANGGOTA BADAN

- JERAWAT BATU

- JERAWAT BERNANAH DAN BERDARAH

- KULIT YANG KUSAM DAN TIDAK BERMAYA

- KULIT BERJERAGAT

- JERAWAT RESDUNG

- JERAWAT PASIR

- JERAWAT DI KEMALUAN

- WARNA KULIT TIDAK SEKATA

- JERAWAT DATANG KETIKA DATANG BULAN

- SUDAH MENCUBA BANYAK PRODUK TAPI KULIT MASIH BELUM BAIK

- KETIAK HITAM

- ALAT SULIT YANG GELAP

- BAHAGIAN LEHER YANG GELAP DAN ANGGOTA BADAN LAIN YANG GELAP

- KULIT SENSITIF

- KULIT MUKA YANG BERLUBANG-LUBANG

- KULIT MUKA YANG NAMPAK LIANG-LIANG TERBUKA….

ANDA CANTIK TAPI TAK BEST LA KALAU KULIT TAK CANTIK DAN BERJERAWAT..

JANGAN TUNGGU SAMPAI JERWAT ANDA JADI MACAM NI…

USAH BIMBANG LAGI……

INGINKAN SESUATU YANG BOLEH MEMBATU ANDA MEMPUNYAI WAJAH YANG CANTIK , BERMAYA, BERSIH DAN ANGGUN DAN TAMPIL DENGAN PENUH KONFIDEN…..

MEMPERKENALKAN PENYELESAI KEPADA MASALAH ANDA

Carmino Complexion Cream (CCC)

Carmino Complexion Soap (CCS

Kini sabun carmino complexion digilai wanita kerana sabun carmino complexion ini dapat memutihkan kulit yang gelap seperti dibawah ketiak,dicelah kelengkang dan ditempat-tempat sulit.
Selain daripada itu sabun ini juga memutihkan kulit dan melicinkan kulit. Biasanya siapa yang mengamalkan carmino complexion soap (CCS) bersamacream carmino complexion (CCC) akan melihat perubahandalam masa 1-2 minggu sahaja dan kesan yang ketara setelah 3 minggu menggunakan sabun ini.
Oleh itu bagi wanita yang ingin menjaga kulit supaya sentiasa tegang,berseri-seri dan putih menawan.Amalkan sahaja pengguna sabun carmino complexion ini nescaya anda akan kelihatan dan tampil lebih menarik daripada sebelum ini.
Kandungan CCS dan CCC
Kandungan sabung carmine complexion terdiri daripada Marigold ( Calendula) , Mahonia aqui ( Berberis aqui), Echinacea dan Kacang Witch
Bahan cream carmino complexion (CCC) yang 100% dari alam semulajadi bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah mampu membuka pori-pori yang tersumbat dengan khasiat-khasiat semulajadi seperti Vitamin E atau anti-oxidant dari susu kacang almond. Hasil dari kajian almond amat kaya dengan pelbagai mineral seperti potassium, copper and magnesium dan boleh bertindak sebagai “detox”.
Formula CCC adalah gabungan herba dan bunga-bungaan yang tidak dapt disangkal lagi amat berkesan pada kulit sepert i Aloe veraMahonia aquiCane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air .
Aloe vera atau sering di gelar “medicinal aloe” merupakan tumbuhan yang cukup popular dan telah diproses untuk kegunaan perubatan dan kosmetik. Aloe vera mempunyai nilai perubatan yang tinggi,telah dikaji dan disahkan boleh menjadi agen untuk mempercepatkan proses penyembuhan , anti-kulat dan anti-bakteria.
Mahonia aqui atau Beberis aqui adalah tumbuhan yang amat terkenal bagi pengamal homeopati , dan terdapat produk yang mengambil nama tumbuham ini iaitu Aquifolium drops dan krim. Kegunaan produk ini ialah untuk jerawat dan juga parut-parut.
Cane flower adalah bunga yang seakan-akan Marigold juga , nilai therapuetiknya juga menyamai Marigold (calendula) iaitu mempunyai nilai anti-oxidant, antiseptic dan lain-lain.
Sandalwood ialah tumbuhan yang mengeluarkan aroma wangi dan sering dijadikan bahan untuk fragrant Sandawood oil ialah minyak yang mempunyai kualiti tinggi untuk mengharumkan pelbagai produk termasuk krim Carmino complexion, selain mendapat manfaat kesihatan aroma yang wangi akan memberi kelegaan kepada mental anda. Sandalwood oil.
Fungsi sabun carmino dan cream carmine ialah   ;
-          memutihkan dan melicinkan wajah
-          mencerahkan anggota badan yang gelap seperti ketiak,alat sulit yang gelap,celah kelangkang peha,leher dan seluruh badan.
-          menambah seri pada wajah serta memperbaiki kulit yang kusam,berlubang dan kering
-          menghilangkan jerawat, serta parut jerawat yang degil dan kronik.
-          Menghilangkan jeragat dan parut-parut di wajah serta parut di anggota badan akibat kemalangan
-          menghapus blackhead dan whitehead dan memudarkan parut-parut lama
Cara mengguna
Cuci muka dengan air suam bersama-sama sabun Merrygold atau sabun Carmino Complexion. Sapu krim ke muka dengan cara putaran dan biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.
Untuk pesanan sila SMS

<NAMA PENUH> <ALAMAT>>NOMBOR TELIFON>

ke 017 8803369

atau
PERGI KE MENU PENGHANTARAN DAN PEMBAYARAN UNTUK MENGETAHUI LANGKAH MENDAPATKAN PRODUK INI

Harga :

Carmino Complexion Cream (CCC) harga promosi RM70

Carmino Complexion Soap (CCS) harga promosi RM40

Pakej untuk kedua-dua produk RM100.

Penghantaran adalah percuma keseluruh Malaysia.

KLIK BUTON DI BAWAH UNTUK MEMESAN


PRODUK KEDUA GABUNGAN KEPADA PRODUK CARMINO

PRODUK HOMEOPATHY UNTUK MASALAH JERAWAT DAN KULIT BERMASALAH

CARA MENGHILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT

Begitulah luahan perasaan gembira seorang pengguna produk BC01, BC04, BC16, CCC dan CCS. Tetapi kali ini saya amat bertuah kerana diizinkan untuk menyiarkan wajah ala-ala “Ayu Raudah” seperti yang kerap dipuji oleh suaminya, dia rasa suaminya hanya ingin mengambil hati sahaja, tetapi rakan-rakan sekerja pun sudah “jealous” dengan wajah barunya. 
Jeragat, whitehead, blackhead dan kesan-kesan parut boleh dikatakan 95% hilang didalam tempoh 3 bulan dia mengguna produk yang selamat dan tanpa kesan sampingan. Siapa kata bahan kosmetik sahaja yang mampu mencantikkan wajah, bahan-bahan dari alam semulajadi juga mampu mencantikkan wajah seperti di atas.

Biochemic (Garam tisu) Untuk Masalah Jerawat dan Parut

Produk yang bermula dengan awalan BC bermaksud Biochemic atau garam tisu yang menjadi sebahagian daripada perubatan homeopati. Seringkali disebut Homeopathic Biochemic adalah menggunakan konsep penyediaan remedi yang sama dengan perubatan homeopati tetapi tidak tertakluk kepada konsep seperti homeopati iaitu “serupa menyembuhkan yang serupa”, kerana biochemic membantu membekal garam tisu yang berkurangan didalam tubuh sehingga menjadi punca kepada sesuatu penyakit dan bukan kepada persamaan sesuatu simptom dengan remedi seperti homeopati.
Perubatan alternatif Biochemic sering dipraktik oleh sebahagian besar doktor-doktor homeopati termasuk saya kerana cara pemilihan remedi yang tidak terlalu banyak iaitu hanya sekadar 12 remedi yang mewakili 12 mineral atau garam tisu yang sedia ada di dalam tubuh , ia lembut dan selamat untuk semua peringkat umur, termasuk ibu-ibu mengandung dan bayi.
Biochemic telah menunjukan prestasi yang cemerlang untuk menangani pelbagai penyakit yang terjadi akibat kekurangan mineral di dalam tubuh. Paling utama ialah masalah kulit seperti jerawat yang terjadi akibat kekurangan beberapa garam tisu yang terdapat di dalam tubuh seseorang itu.

Mengapa perlu mengambil Biochemic?

Ini ialah kerana Biochemic mampu merawat tanpa meninggalkan kesan sampingan seperti produk kosmetik atau berteraskan bahan kimia yang pasti akan menjadikan anda hanya cantik di luaran sahaja kelihatan bersih dan bebas jerawat, dengan membenam jerawat dan akhirnya menjadi nanah di bawah permukaan kulit anda tanpa anda sedari.
Muka kita secara konsisten bergelut untuk terus berada pada tahap terbaik pada setiap hari kerana sering terdedah kepada pelbagai unsur negatif seperti pencemaran udara. Kerap kali juga muka akan mengalami kekeringan atau terlalu berminyak. Selain dari itu, hormon yang tidak menentu juga memainkan peranan yang penting, kecelaruan aktiviti hormon seperti terlalu rendahatau kadang-kadang terlalu tinggi, menambah kepada masalah yang sedia ada.
Apabila jerawat mula naik,situasi panik akan membuatkan setiap individu mula mencari ubat-ubat dan krim untuk merawat dan menghapus jerawat. Bahan-bahan merawat digunakan seperti krim-krim pencuci dan penghapus jerawat yang mengguna bahan kimia yang berunsurkan “membenam” jerawat ke bawah lapisan kulit dan menanggalakan kulit (mengelupas) akan menambah derita, seperti perumpaan “sudah jatuh ditimpa tangga”. Oleh itu kita perlu bijak memilih konsep rawatan yang selamat, bebas bahan kimia dan yang penting tdak meninggalkan kesan sampingan seperti biochemic dan homeopati.

Perbezaan Di Antara BC-01, BC-04 dan BC-16

Perbezaan di antara produk ini hanyalah kombinasi remedi untuk masalah seperti jerawat pasir, jerawat batu, jerawat bernanah dan menghilangkan parut hasil dari jerawat tersebut.
* BC-01 – Acne & Scar (jerawat dan parut) yang biasanya dicadangkan kepada individu yang berjerawat pasir dan ringan, ia amat sesuai digandingkan dengan Carmino Healing Cream (CHC) serta Sabun Merrygold
* BC-04 With Biochemic Collagen adalah bertujuan untuk menambah protein yang berkurangan didalam kulit dan menjadikan kulit lebih sihat dan cerah. Ia juga membantu menambah keanjalan kulit agar Nampak segar , menghapus lebihan minyak, menegangkan kulit muka dan memudarkan parut-parut.
* BC-04 juga sesuai digandingkan dengan krim Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS) atau Merrygold Soap (MGS). Selain CCC, Soundarya atau Aquifolium Cream juga boleh digandingkan bersama-sama BC-04 begitu juga dengan BC-01 dan BC-16. BC-04 boleh diambil sebagai remedi “maintenance” selepas mengambil BC-01 dan BC-16.
* BC-16 Skin repair formula yang mengandungi kombinasi untuk merawat jerawat, bintik-bintik hitam dan putih (blackhead & whitehead) ,dan detox serta membersih bahan-bahan yang tidak dikehendaki dibawah lapisan kulit seperti nanah,sel-sel kulit mati dan juga untuk alergik kepada makanan atau persekitaran yang tidak bersih. Hasilnya jika individu tersebut mempunyai nanah dan sel-sel kulit mati, akan terjadi penolakan keluar dan menjadikan jerawat tersebut akan lebih teruk buat sementara waktu. Ini adalah kesan positif, tetapi ramai yang tidak tahan dengan situasi ini dan sering panik, tetapi anda perlu bersyukur kerana nanah-nanah dan sel kulit mati itu jika dibiarkan bermastautin di bawah kulit muka anda, secara pastinya satu hari nanti anda berkemungkinan besar akan mendapat kanser kulit. Setelah bahan-bahan yang tidak berguna itu telah ditolak keluar dan formulasi biochemic akan mengimbangi bahan-bahan mineral yang berkurangan kepada paras yang selamat. Oleh itu anda akan memperolehi penyembuhan yang hampir sifar untuk mendapat jerawat semula.
* Bagi individu yang mengalami masalah jerawat akibat dari resdung juga bermanfaat dengan remedi biochemic kerana kombinasi untuk jerawat juga akan merawat resdung pada masa yang sama.

Kesan Sampingan

Tidak ada kesan sampingan yang dilapurkan, biochemic adalah amat selamat untuk semua peringkat umur, ibu-ibu yang mengandung dan kepada warga emas.

Mengapa Anda Mudah “Sunburn”?.

Hydroquinone, atau benzene-1,4-diol atau quinol .. Hydroquinone digunakan dialam produk kosmetik untuk mencerahkan kulit muka. Kebanyakan Negara termasuk Food and Drug Administration Amerika Syarikat telah mengharamkan penggunaan Hydroquinone 2% semenjak 2006 lagi. Tidak dinafikan Hydroquinone bertindak dengan pantas seperti menghapus jerawat, mencerahkan kulit serta “menghakis” kulit muka yang kusam dan menjadikan kulit itu nipis serta licin. Kesan jangka panjang ialah lapisan kulit yang sepatutnya menjadi penghadang kepada sinaran UV telah “dihakis” oleh Hydroquinone sehingga menjadikan individu tersebut mudah “sunburn” walaupun terdedah kepada cahaya UV yang minima.
Nota :
Krim-krim homeopati adalah dari estrak bahan-bahan tumbuhan dan berasaskan bahan telap air, ia tanpa bahan berminyak dan tidak ada bahan-bahan dari ekstrak haiwan

BioChemic Acne Scar (BC-1)


BioChemic Acne Scar  berfungsi dari dalam untuk merawat masah jerawat. Parut jerawat bukan sahaja perlu dirawat daripada luar seperti penggunaan cream carmino tetapi harus dirawat dengan BioChemic Acne Scar yang akan memulihkan sel-sel kulit yang telah mati.
Penggunaan BioChemic Acne Scar akan merawat parut jerawat yang sudah lama dan baru. Supaya permukaan kulit akan menjadi licin dan parut akan hilang beransur-ansur. Formula boichemic yang digunakan sungguh selamat dan tiada meninggalkan sebarang kesan sampingan. Alami kehebtan biochemic acne scar untuk pemulihan parut secara holistik. BioChemic Acne scar ini cukup mujarab untuk merawat masalah jerawat dan parut jerawat yang baru dan lama. Biasa parut baru dalam masa 2-3 minggu akan hilang.Parut jerawat yang lama seperti berlubang memerlukan 2-3 bulan untuk hilang. gabungan dengan cream carmino dan sabun marigold akan menghasilkan kesan yang lebih pantas.
Testimonial pelanggan yang menggunakan BioChemic Acne Scar (BC-1)
1. Sabariah Mohamad – sabah
Salam, memang hebat BC-1 ini.  Saya menggunakannya bersama carmino,hasilnya dalam masa 3 minggu parut jerawat saya pudar dan hilang. Jerawat lama yang berlubang-lubang ini mula hilang selepas 7 minggu menggunakakanya.Saya akan gunakan sehingga hilang. Mungkin untuk 2-3 bulan.Apa yang saya sukaselain hilang parut,muka saya bertambah licin dan segar. Sekarang ini saya dapat confident level balik. tq so much.
2.Najihah – Pulau Pinang.
BC-1 very powerfull,after 3 weeks,my scar and acne gone. tq so much

Biochemic Collagen BC04 ( Untuk kulit cerah,licin,gebu dan hilang kedut )


Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah produk remedi homeopathy daripada formula Biochemic yang cukup efektif. Melalui sistem homeopathy kandungan collagen telah dimasuk dan dirakam dalam gula-gula  sukrosa. Cara pengambilannya yang mudah.Hanya kemam dibawah lidah 4 biji , tiga kali sehari. Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat melicinkan kulit dan memutihkan kulit secara semulajadi dan selamat tanpa bahan kimia dan kesan sampingan.
Selain itu Skin Nutrient With Biochemic Collagen dapat menghilangkan kesan kedut dan membuat kulit menjadi licin dan gebu. Pengambilannya setiap hari dapat membaiki struktur kulit dan kekurangan colagen. Kesannya dapat dirasai setelah 2 minggu pengambilannya. Anda pasti terpegun dengan hasilnya.Semua remedi homeopathy tidak tertakluk dibawah Akta racun 1952.Ini menunjukkan betapa selamatnya remedi sehingga dikecualikan daripada akta racun 1952 dan tidak memerlukan kelulusan KKM.
Kombinasi garam tisu yang terdapat di dalam BC – 04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen adalah kombinasi garam tisu yang sangat diperlukan oleh sel kulit apabila radang kulit terjadi seperti jerawat batu yang besar dan merah sehingga selepas itu meninggalkan parut. Muka menjadi berminyak dan kelihatan kusam. Biochemic collagen yang terdapat didalam kombinasi ini akan menjadi sebagai agen pencuci atau penghapus toksik dan hormon yang tidak seimbang didalam sel kulit.
Calcarea Sulp, CS6x mempercepatkan proses penyembuhan infeksi yang lambat untuk sembuh, terjadi discaj bernanah yang pekat berwarna kuning dan spot (kesan seperti bulatan yang keras kadang-kadang berwarna perang atau merah kemerahan) yang terjadi sewaktu proses penyembuhan untuk kembali menjadi sekata dengan warna kulit asal.
Kali Mur, KM6x merupakan Biochemic Collagen untuk kes-kes toksik, alergik, lendir berlebihan dan keadaan penyakit semakin bertambah teruk. KM juga amat baik untuk kes-kes resdung.
Kali Sulp, KS6x bekerja untuk merawat kes bernanah yang cair berwarna kuning, kulit yang bersisik akibat kulit menjadi kering.
Silica atau S30 juga merupakan salah satu kolagen juga, dimana ia digelar sebagai “memaksa toksik untuk keluar” ia mempercepatkan infeksi pada kulit seperti nanah untuk “masak” dan menyembuhkan lalu membina tisu-tisu baru bagi menghilangkan parut-parut. Silica secara semulajadinya boleh didapati didalam kulit, kuku dan tisu-tisu yang bersambung didalam tubuh kita

Biotherapy Cell Salt , BC16 – Skin Repair Formula

http://zuzila.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/bc16-skin-repair-formula.jpg

BC16

Garam tisu amat diperlukan oleh sistem tubuh untuk keseimbangan bagi keseluruhan tubuh dan amat lembut serta berkesan bagi menghapus jerawat dan lain-lain masalah kulit seperti jerawat yang bernanah, garam tisu membantu untuk mengekalkan kualiti kulit pada keadaan yang terbaik.
BC16 – Skin Repair Formula ialah hasil usaha berterusan kami untuk menawar produk yang lembut dan sememangnya garam tisu ini adalah mineral yang diperlukan oleh tubuh kita dan merupakan gandingan kepada produk berjenama Biotheraphy Cell Salt (BC) seperti BC01 – Acne & Scar dan BC04 – Skin Nutrient With Biochemic Collagen yang telah mendapat sambutan yang amat memberangsangkan.
100% Semulajadi, selamat dan anda tidak perlu gusar akan kesan sampingannya kerana ia disediakan dengan kaedah homeopati dan biochemic garam tisu.

Formula :

  • Cal.sulph – Berfungsi untuk membantu menghapus jerawat yang degil dan lambat untuk sembuh, kadang-kadang terjadi “letusan” (eruption) bernanah atau yang berwarna kekuningan
  • Kali.mur – Bertindak sebagai kolagen dan membantu menghapus bintik putih (whiteheads) dan bintik hitam (blackheads), menghapus jerawat dengan discaj atau nanah warna putih.
  • Kali.sulph – Melegakan “letusan” (eruption) yang berair berwarna kekuningan atau kulit yang kering serta mengelupas.
  • Silica – Remedi No.1 untuk menghapus jerawat dan parut akibat jerawat. Silica juga membantu menguatkan sel-sel kulit.

HARGA

BC01 = RM80
BC04 = RM80
BC16 = RM80
PAKEJ

TETAPI JIKA SALAH SATU PRODUK BC DI ATAS DI PAKEJKAN DENGAN SABUN CARMINO DAN CREAM CARMINO HANYA RM150 SAHAJA

“PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SERAWAK”

CARA MEMESAN

SILA TAIP
BC01 @ BC02 @ BC16@ PAKEJ BC | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

BAYANGKAN WAJAH ANDA SEPERTI SITI NORHALIZA

PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥