Wednesday, 19 October 2011

Homeopathy Untuk Warga Emas SixtyPlus- Balance Disorder


http://1.bp.blogspot.com/-qx3QCm2vOzg/TaRxA64jZfI/AAAAAAAAAtI/OK8D_06PdhQ/s1600/sixtyplus_400px.JPG
Balance Disorder – Mak selalu nak terjatuh bila berjalan!
Bila umur meningkat biasanya bila melepasi umur 60 ke atas, balance disorder atau dalam bahasa Malaysia gangguan keseimbangan, akan menjadi gejala yang membantut segala aktiviti warga emas. Seringkali di diagnos sebagai vertigo (pandangan akan nampak berpusing-pusing) dan kerap kali doktor akan tersalah diagnos dengan memberi ubat-ubatan yang mempunyai kesan yang dilapurkan boleh menjadikan tulang warga emas semakin rapuh. Ia amat berisiko tinggi, kerana warga emas yang mengalami balance disorder akan berkemungkinan besar akan terjatuh dan mengalami kecederaan akibat terjatuh seperti kerap kali terjadi kepada warga emas seperti kecederaan di tulang rusuk.
Bagaimana balance disorder terjadi?
Secara ringkasnya setiap gangguan di labyrinth iaitu di dalam telinga, gangguan di otak, gangguan di saluran darah (vascular) atau sistem saraf dan juga akibat pengambilan ubat-ubatan konvensional seperti ubat untuk mengawal darah tinggi.
Umur berisiko untuk mendapat balance disorder ialah 60 tahun ke atas, tetapi terdapat juga kes-kes pesakit yang berumur di bawah 60 tahun
http://4.bp.blogspot.com/-bUQYOYpiwCY/TaQl7_XavkI/AAAAAAAAAs4/K1zaANkQUE4/s1600/Aging-Elderly-and-Falling.jpg
Simptom balance disorder
* Pening atau vertigo iaitu pandangan akan terjadi berpusing-pusing
* Seringkali terjatuh atau perasaan tidak stabil dan rasa ingin terjatuh
* Kepala terasa kosong, perasaan seolah ingin pitam dan terasa tubuh melayang-melayang
* Perasaan yang keliru dan tidak terurus.
Remedi Homeopathy (Ubat Homeopathy)
Hasil dari kajian para saintis homeopathy dan bukan homeopathy telah mengiktraf beberapa remedi yang amat berkesan untuk merawat balance disorder seperti Lycopodium, Conium, Cocculus dan lain-lain. SixtyPlus – Balance Disorder ialah hasil dari kajian yang telah di “proving” amat berkesan untuk merawat atau menjadi supplemen kesihatan. Tambahan pula remedi homeopathy tidak dilapurkan akan terjadi sebarang kesan sampingan.
SixtyPlus – Balance Disorder disediakan dengan tablet tanpa gula untuk memudahkan warga emas yang mempunyai masalah diabetes atau kencing manis. SixtyPlus – Balance Disorder mempunyai 2 kategori iaitu masalah balance disorder yang ringan akan mengambil SixtyPlus 30 – Balance Disorder dan masalah balance disorder yang kronik dicadangkan mengambilSixtyPlus 200 – Balance Disorder. 30 dan 200 mewakili 2 potensi kekuatan remedy yang disediakan.
Kuantiti dan Dos
Disediakan didalam botol 80gram, di anggarkan terdapat 320-350 biji setiap botol.
Dos : SixtyPlus 30 – Balance Disorder, 4 biji dikemam 30 minit sebelum makan 3-4 kali sehari, sementara SixtyPlus 200 – Balance Disorder, 4 biji dikemam 30 minit sebelum makan 3 kali sehari, selepas symptom berkurangan dos perlu dikurangkan kepada 1 kali sehari dan 1 minggu sekali mengikut nasihat pengamal homeopathy.
Harga dan penghantaran
SixtyPlus 30 – Balance Disorder berharga RM80
dan SixtyPlus 200 – Balance Disorder berharga RM90.
Penghantaran adalah percuma.
Jika ibu atau ayah anda mengalami balance disorder, pesanlah 1 untuk ibu dan ayah anda sekarang

CARA MEMESAN

SILA TAIP
SixtyPlus 30 atau SixtyPlus 200 | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥