Wednesday, 13 February 2013

Testimoni Pengguna Produk Payudara U'DARA


Testimonial U'DARA

Wan Suriati, Kota Bharu Kelantan, 24 tahun
Saya bertubuh agak besar , kawan-kawan komen size payudara saya tak seimbang dengan tubuh saya, kawan saya mencadangkan untuk ambil U'DARA, dalam minggu pertama saya rasa coli yang saya guna agak ketat dan terasa payudara saya agak berisi dan pejal, saya ingat hanya perasaan sahaja.
Namun bila saya memakai coli yang dulunya longgar dan saya jarang-jarang menggunanya , saya amat gembira kerana coli tersebut pun rasa ketat dan penuh.

Saya merasakan payudara saya makin pejal , berisi dan montok . Malah masalah haid saya pun semakin baik dan teratur.

Kamsiah, Bandar Baru Salak Selatan
Akibat dari kesibukkan kerja saya asyik “skip” minum U'DARA BUST FLUID, kadang-kadang campur dalam Nescafe susu atau Milo susu kerana tak sempat.

Dalam satu hari 1 kali atau 2 kali sahaja saya mengambilnya. Apa yang menakjubkan dalam minggu kedua saya merasa kelainan pada payudara saya kerana terasa makin besar , padat dan berisi.
Lepas ni saya akan ambil secara teratur untuk mendapat size idaman saya.

Martini, Tutong Brunei Darussalam
Sudah lama saya idamkan payudara yang lebih pejal dan tegang selepas melahirkan anak, saya guna krim, pil herba dan bermacam-macam lagi tetapi semuanya seolah “kebal” dengan diri saya, kalau ada perubahan pun hanya sedikit.

Selepas terbaca di blog homeopathy2u, saya dapat dapat rasa ada kelainan kerana ia berbentuk cecair dan didalam botol spray yang amat mudah di ambil.

Saya pun memesan 2 set sekaligus U'DARA, yang menariknya U'DARA BUST FLUID digalakkan untuk diambil bersama susu atau soya. Dalam masa 3 hari pesanan saya tiba, tidak sabar rasanya.

Terima kasih U'DARA, hasilnya saya amat puas hati dan bersyukur kerana di dalam masa 1 minggu saya terasa payudara saya mula alami perubahan yang positif dimana saya dapat rasakan ia mula tegang.

Minggu ketiga saya mula terasa baju dalam saya seolah ketat, suami saya juga memberi komen yang memberangsangkan.

Ialah untuk siapakan …..

Kini masuk minggu ke enam dan saya mula tidak selesa dengan cup B yang saya pakai sekarang dan bercadang untuk membeli coli cup C.

T.J , Brisbane Australia, Pelajar Malaysia di Australia
Dari sewaktu anak dara saya sememangnya agak tomboy, dan dari dulu payudara saya agak kecil, rasanya akibat genetic kerana ibu saya juga mempunyai saiz yang kecil.

Tambahan pula metabolisma saya memang tinggi. Berat saya seolah mustahil untuk naik walaupun pelbagai diet saya ambil.

Kawan saya di Malaysia telah mencuba U'DARA dan dia telah berjaya didalam 2 bulan, beliau mendapat pertambahan 2 inci.

Tanpa berlengah saya pun membuat pesanan dan menerimanya dalam masa 5 hari.

Yeay!! Suami saya pun merasa seronok dengan perubahan yang terjadi, katanya “agak besar dari biasa” setelah saya mengamalkan lebih dari 3 minggu.

Paling mengembirakan saya ialah masalah senggugut yang saya alami sejak dulu juga semakin berkurangan dari tahap teruk ke tahap biasa-biasa sahaja. Malah saya juga sedang menyusu bayi, dan susu badan saya juga bertambah kuantitinya.

Anda Inginkan Payudara Sebegini kan..


Jangan Tipu...

Anda Memang inginkan Payudara Sebegini....

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥