Friday, 27 January 2012

PETUA URUTAN WAJAH DAPAT MENCANTIKAN KULIT WAJAH

KELEBIHAN MENGURUT WAJAH :
1) MENGURANGKAN KEDUTAN DI MUKA
2) MEMBUATKAN KULIT MUKA LEBIH BERSERI
3) MENGGALAKAN PENGALIRAN DARAH PADA MUKA
4) MERUPAKAN RAWATAN ANTIPENUAAN YANG SANGAT BERKESAN


SILA KLIK PADA GAMBAR DI ATAS UNTUK LEBIH JELAS

Untuk lebih berkesan gunakan produk krim Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS)

KETERANGAN LANJUT SILA KLIK PADA GAMBAR DI BAWAH INI...










BANYAKNYA NAK POS SELEPAS TAHUN BARU CINA 2012....

Assalamualaikum,selamat menyambut tahun baru 2012...Dan semoga azam anda termakmul dan terlaksana pada tahun ini....Seminggu yang lepas Cik Fiqah banyak dapat pesan dari customer....Gambar di bawah ini antara porduk yang Cik Fiqah pos setiap hari pada musim perayaan tahun baru cina 2012...Saksikan...:)







Jadi capaikan azam anda untuk mencantikan diri,kuruskan badan dan sebagainya di love homeopathy...:)

Sekian terima kasih....

Tuesday, 17 January 2012

PRODUK YANG BANYAK DI PESAN DARI WANITA


Kini sabun carmino complexion digilai wanita kerana sabun carmino complexion ini dapat memutihkan kulit yang gelap seperti dibawah ketiak.dicelah kelengkang dan ditempat-tempat sulit. Selain daripada itu sabun ini juga memutihkan kulit dan melicinkan kulit. Biasanya siapa yang mengamalkan carmino complexionbersama cream carmino complexion akan melihat perubahan yang ketara setelah 3 minggu menggunakan sabun ini. Oleh itu bagi wanita yang ingin menjaga kulit supaya sentiasa tegang,berseri-seri dan putih menawan.
Amalkan sahaja pengguna sabun carmino complexion ini nescaya anda akan kelihatan dan tampil lebih menarik daripada sebelum ini. Diperkaya dengan herba-herba serta tumbuhan hebat seperti almond milk,aloevera,carmino dan pelbagai lagi menjadinya ia selamat dan tidak mengelupaskan kulit kerana bahan yang digunakan sungguh lembut dan selamat.
YM saya penuh dengan pertanyaan tentang perbezaan set Carmino Cream & Sabun Marigold dan Set Aquifolium & Remedi oral Detox pencuci darah atau remedi oral Aquifolium. Paling penting remedi dan krim-krim ini tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan yang biasanya terjadi bila menggunakanBenzoyl peroxide cream.
“Konpiuss saya doc” , ayat yang sering ditaip oleh pengguna Carmino Cream & Sabun Marigold selepas saya menlancarkan Set Aquifolium & Remedi oral Detox pencuci darah atau remedi oral Aquifolium.
Pendek kan cerita , saya beri perbezaannya antara kedua-dua produk tersebut.
Carmino Cream & Sabun Marigold
1. Kegunaan Carmino Cream seperti Clearasil , iaitu disapu pada jerawat yang baru dan lama yang masih belum kecut. Ia akan mengecutkan jerawat tersebut dan sekaligus menghilangkan parut. Ia bukan untuk disapu pada seluruh muka. Tindakannya amat pantas san selamat, ia mampu mengecutkan jerawat dalam tempoh semalaman.
Harga : RM70
2. Carmino Cream juga bertindak sebagai antiseptik sekiranya terdapat luka-luka dan kudis
3. Sabun Marigold adalah sabun yang amat rendah pHnya , boleh digunakan seberapa kerap yang mahu. Ia bertindak melembabkan muka dan mencerahkan kulit.
Harga : RM40
PAKEJ KRIM CARMINO+ SABUN CARMINO@SABUN MERRYGOLD : RM100

CARA MEMESAN

SILA TAIP
CCS @SABUN MARYGOLD+CCC | NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON
DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

Untuk melihat Gabungan Dengan Ubat Makan Sila Klik Gmbar di Bawah
http://zuzila.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/bioparut.jpg

Friday, 13 January 2012

CARA MUDAH GEMUKKAN BADAN ANDA

 MaleHerbs
Ramai yang bertnya bagaimana nak mengemukkan badan. Sudah puas makan pelbagai jenis ubat,makanan tambahan dan petua tetapi badan masih lagi kurus macam papan sekeping.
kurus-kedengking
Masalah kurus ini disebabkan berlaku tidak keseimbangan hormon dan faktor genetik juga antara salah satu sebab. Kurang nafsu makan serta mengambil diet yang kurang sesuai juga merupakan salah satu faktor penyebab.
Melalui rawatan homeopati,kaedah yang paling selamat adalah mengambil remedy seperti alfalfa tonic R95 yang sudah terbukti berkesan menambah selera makan dan mengurangkan keletihan.Disamping itu juga R95 ini memperbaiki masalah ketidakseimbangan hormon secara beransur-ansur dengan memulihkan sistem badan supaya bertenga dan tidak stress.
alfalfa-tonic-r95
Masalah kurus yang amat sangat juga menyebabkan penampilan diri tidak menarik. Oleh itu bagi mereka yang kurus dan terlalu kurus bolehlah mengamalkan alfalfa tonic ini sekurang-kurang dalam tempoh 4-6 bulan untuk hasil yang terbaik
Tidak terkumpul oleh saya segala testimoni kerana telah lebih 10 tahun saya mempreskripsikan Alfalfa Tonic With Ginseng R95. Saya sendiri mengamalkan Alfalfa Tonic With Ginseng R95 dan Vita-C 15 dan Vita-C 15 Forte untuk mengekalkan kecergasan minda, tubuh dan mengawal stress.

http://1.bp.blogspot.com/_AomIg2-Ao9g/S-TuEt4sGXI/AAAAAAAAAek/hHK1g5tVQIk/s1600/vita-c15.jpg
Vita-C 15 250 ml
Alfalfa Tonic With Ginseng R95 dan Vita-C 15 adalah selamat untuk semua peringkat umur, termasulah bayi dan kanak-kanak dengan mengikut sukatan yang telah ditetapkan.

FUNGSI PRODUK

Indikasi: Anemia (kurang darah) yang kronik, kepenatan melampau akibat tertalu kuat bekerja, amat sesuai bagi individu yang didalam proses penyembuhan selepas sakit yang lama, membantu menghilang letih-letih selepas demam, kehilangan darah akibat penyakit, surgery atau selepas bersalin. Kanak-kanak yang bantut tumbesaranya dan pada sesiapa yang ingin menambah tenaga secara semulajadi.
Indications: Chronic conditions of anemia, anxiety due to overwork, exhaustion; ideal for use during convalescence, especially for those recovering from debilitating fever, illness or surgery; after pregnancy; following weight loss or growth spurts in children; for anyone wanting to naturally increase energy level.

Harga :

Alfalfa Tonic With Ginseng R95 100 ml – RM100

Vita-C 15 250ml – RM150

CARA MEMESAN

SILA TAIP

ALFALFA TONIC WITH GINSENG ATAU VITA-C 15|NAMA PENUH| ALAMAT| NO TELIFON

DAN HANTAR KE

0178803369

SELEPAS ITU SILA TUNGGU SMS DARI PIHAK KAMI
SELEPAS ANDA BANK IN KEDALAM AKAUN SILA SMS
NAMA PENUH | TARIKH & WAKTU ANDA BANK IN DUIT
MAKLUMAT AKAUN SILA KLIK BUTTON DI BAWAH
ATAU
SILA PERGI KE MENU “PEMBAYARAN DAN PENGHANTARAN”

UNTUK MEMESAN SILA KLIK BUTON DI BAWAH

Thursday, 12 January 2012

BANYAKNYA NAK KENE POS HARI INI....

Assalamualaikum…
Salam sejahtera kepada semua pengunjung blog dan semua customer-customer saya yang sedang pakai produk…
Semoga anda semakin sihat, cantik dan ceria selalu…
Malam tadi saya terpaksa berjaga kerana terdapat banyak produk yang perlu di bungkus dan pos kepada customer…awal 2012 ni hampir setiap hari customer yang oder produk…
Stok saya juga hampir habis pada penghujung setiap minggu…kepada anda yang ingin memesan produk sila klik menu pembayaran dan penghantaran untuk mengetahui cara memesan produk…
Time ni pukul 3 pagi.. tengah semangat membungkus…mengantuk betul..tapi customer di utamakan..yang penting anda dapat produk anda..


Wednesday, 11 January 2012

KATA-KATA PERANGSANG UNTUK PENGUNJUNG BLOG CIK FIQAH

  MaleHerbs  

Assalamualaikum…
Salam Sejahtera buat semuna pengunjung Love Homeopathy Online…
Kini usia perniagaan saya mencecah 2 tahun dan telah beribu customer telah mendapatkan produk hebat dari saya…
Bagi anda yang sedang menuju kejayaan ke arah kecantikan serta kesihatan anda usah putus asa dan teruskan usaha. hanya yang kuat dan serta bersanar sahaja akan berjaya miliki apa yang anda idamkan…
Menyembuhkan penyakit serta memiliki kecantikan tubuh badan juga memerlukan sifat serta sikap yang betul untuk kita sembuh dari segala penyakit. Setiap custoemr saya yang membeli produk saya terapkan sikap bersabar dan yakin dengan produk serta yang paling penting mereka yakin dengan diri mereka…
Bagi customer yang inginkan kecantikan saya selalu nasihatkan mereka
” setiap pagi pergi di depan cermin dan kata pada diri sendiri, kulit wajah aku cantik sangat harini…aku nampak sihat harini”
Perkataan yang kita ulang setiap hari adalah doa dan pemberi semangat kepada kita..
Formula ini juga yang saya gunakan setiap hari dalam hidup saya untuk sihat, cantik dan ceria
Tanamkan azam baru, apa jua jenis penyakit kita pasti dapat tangani..
“Biar kita kuasai penyakit, bukan penyakit kuasai kita”

5 Sikap positif Untuk Capai Apa Yang Anda Inginkan
> Prinsip PMA (Positif Mental attitude)
kegagalan adalah satu proses kejayaan , tetapi yang paling penting adalah bagaimana dan berapa cepat kita bangkit dari kegagalan atau cabaran
> Bersemangat dan ghairah dengan apa yang kita lakukan
> Tidak ada perkataan “TIDAK BOLEH” dalam hidup anda..
satu perkara ajaib untuk anda sembuh dengan berkata aku pasti akan sembuh dan cantik…jika perkataan tidak atau susah yang anda keluarkan dulu..conform takkan sembuh…
Hendak seribu daya- tidak boleh bermaksud salah satu dari 4 perkara ini
1. saya tidak mahu melakukannya
2. saya dah malas atau dah biasa malas
3. tak kisah (sikap negatif)
4. bukan masa yang sesuai (banyak alasan)
> Jika tidak ada tindakan mana munkin anda kan dapat perubahan yang diinginkan
hanya dengan action (tindakan) maka dengan equal reaction (tindak balas yang sama) , tindakan kecil hasilnya kecil,tindakan besar hasilnya besar!!!
Jika kita nak sembuh tapi masih tunggu dan tidak membeli produk atau berbuat sesuatu anda kan menangguhkan serta menambah masalaa nda di masa hadapan.. orang yang bertangguh takkan berjaya
> Buat sesuatu sehingga habis..orang yang sekadar setengah jalan tidak akan dapat hasil…jika anda pakai produk,perlu bersabar dan yakin anda akan berjaya dan mendapat hasil

MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA KONSISTEN DAN TANPA KESAN SAMPINGAN

Assalamualaikum…salam sejahtera buat semua pengunjung Love Homeopathy Online....
Ramai yang bimbang tentang kesan sampingan yang timbul daripada penggunan ubat menurunkan berat badan.
Jalan mudah dan berkesan adalah menggunakan ubat yang berasaskan homeopati. Dahulu ramai yang kurang yakin dengan remedy homeopati tetapi kini tidak lagi. Remedy homeopati kini sudah menjadi alternatif yang popular.Ini kerana kesan ubat yang menggunakan bahan kimia bukan sahaja menjejaskan kesihatan dalam jangka masa panjang tetapi mempunyai kesan penurunan yang sementara.
Oleh kerana itu, remedy homeopathi seperti phytolacca,r79 dan lain lagi remedy kini sudah menjadi satu cara alternatif yang mudah dan berkesan. Phytolacca khususnya amat berkesan menurunkan berat badan,mengawal metabolisme badan supaya kesan penurunan berat badan menjadi konsisten dan berkesan.
Remedy R79 juga baik dan berfungsi unutk menurunakan kadar kolesterol dalam darah dan menjaga jantung menjaga sihat. R79 juga akan menghapuskan lemak tepu yang sukar dimusnahkan. Jangmasa yang diperlukan untuk menurunkan berat badan seharusnya mestilah berterusan 3-6 bulan untuk kesan yang optimum.
Ramai yang tidak  sanggup menunggu lama dalam menurunkan berat badan.Tetapi apakah anda inginkan berat cepat turun tetapi cepat pula naik. Tepuk dada tanya selera.



ANDA WAJIB KURUS PADA 2012

TERINGAT istilah PMKD (ini bukan istilah perubatan tetapi bagi singkatan ‘Perut Maju Ke Depan’) digunakan peserta kem kesihatan mengusik rakan lelaki berperut buncit.
Perut Buncit Bukan Satu Kebanggaan Petanda Anda Kaya Dengan Duit!
Perut Buncit Bukan Satu Kebanggaan Petanda Anda Kaya Dengan Duit!
Situasi itu dilihat seolah-olah sudah menjadi ‘trend’, terutama bagi lelaki dalam lingkungan umur lewat 30-an atau selepas beberapa tahun mendirikan rumah tangga.
Masalah perut buncit tidak mengira jantina – ia boleh berlaku pada lelaki dan wanita. Bagaimanapun, kebanyakan wanita mempunyai bentuk badan ‘buah pir’ di mana pengumpulan lemak lebih tertumpu pada pinggul dan paha.
Malah, wanita yang lebih sensitif terhadap penampilan akan berusaha mengekalkan bentuk badan. Baik lelaki atau wanita, berperut buncit bukan perkara membanggakan. Namun apabila usia meningkat, usaha mengurangkan lemak di pinggang dan menurunkan berat badan biasanya payah dan mengambil masa lebih lama.
Bagi wanita, pengumpulan lemak pada pinggang biasanya lebih ketara dengan peningkatan usia, terutama selepas menopaus. Selepas menopaus, lokasi pengumpulan lemak berpindah daripada di bawah lengan, paha dan pinggul ke pinggang.
Berita baiknya, tidak kira apa pun bentuk badan, apabila anda bersenam secara teratur dan menjaga pemakanan, bahagian paling cepat susut dan hilang ialah lemak di pinggang. Lemak pada bahagian lain akan menyusul kemudian.
Mengapa perlu hilangkan lemak di pinggang? Lemak di pinggang atau kegemukan sentral (tengah) adalah petanda kurang baik kerana ia boleh menjejaskan kesihatan seseorang.
Lemak ini dipanggil lemak viseral. Cuba cubit lemak di pinggang anda. Lemak yang boleh dipegang ini di namakan lemak subkutaneus iaitu lemak di bawah kulit. Lemak viseral ialah lemak yang kita tidak dapat lihat; yang terkumpul di keliling organ.
Orang gemuk biasanya mempunyai banyak lemak yang mengisi ruang di antara dan mengelilingi organ. Ia perlu ‘dihilangkan’ kerana boleh menjejaskan fungsi organ dan dalam kes serius, ia menyebabkan organ gagal berfungsi.
Lemak viseral ada di lapisan lebih dalam, tetapi ia lebih mudah dibakar berbanding lemak subkutaneus melalui senaman, kata pensyarah pemakanan Universiti Penn State, Dr Penny Kris Etherton.
Lemak viseral dikaitkan dengan masalah kolesterol tinggi, trigliserida tinggi, tekanan darah tinggi dan terlalu banyak insulin. Pakar perubatan juga menggelarnya ‘lemak pembunuh’.
Lemak di pinggang lebih berbahaya berbanding tempat lain. Lemak viseral meningkatkan risiko untuk mendapat:
  • Penyakit jantung
  • Kencing manis
  • Sindrom metabolik
  • Masalah pundi kencing
  • Tekanan darah tinggi
  • Kanser usus
  • Merangsang keradangan
  • Dikaitkan dengan proses pengerasan salur darah (menyebabkan lebih mudah mengalami masalah jantung)
Penyelidik mendapati sel lemak di pinggang adalah sel aktif. Ia boleh menghasilkan hormon dan bahan lain yang boleh menjejaskan kesihatan.Contohnya, ada sel menghasilkan hormon yang merangsang masalah kerintangan terhadap insulin (menyebabkan sel tidak sensitif kepada insulin yang bertugas mengangkut gula dari darah ke dalam sel).
Ada pula sel lemak menghasilkan hormon estrogen yang boleh meningkatkan risiko kanser payudara. Bagaimanapun, penyelidik masih mencari jawapan bagaimana hormon berlebihan ini boleh menjejaskan kesihatan tetapi yang pasti, berlebihan sel lemak di pinggang mengganggu keseimbangan hormon dalam badan.
Mungkin ada yang terfikir untuk menjalani proses sedut lemak. Menurut Perunding Pembedahan Plastik dan Kosmetik Pusat Perubatan Sime Darby, Dr Lim Chai Leng, proses ini hanya untuk membuang lemak subkutaneus di bawah kulit dan bukan lemak viseral. Lemak viseral masih tetap ada dan hanya hilang melalui senaman.
Menurut Perunding Kanan Endokrinologi, Universiti Malaya, Profesor Dr SP Chan, tahap kesihatan seseorang tidak akan berubah dengan pembedahan sedut lemak kerana ia hanya untuk tujuan kosmetik supaya nampak cantik.Untuk meningkatkan tahap kesihatan, seseorang itu perlu bersenam dan menjaga pemakanan, terutama bagi individu yang berisiko tinggi mendapat kencing manis seperti mempunyai ahli keluarga menghidap penyakit berkenaan.
Siapa yang berisiko mengalami masalah ini? Seseorang itu dikatakan mempunyai simpanan lemak viseral jika ukuran pinggangnya melebihi 98 sentimeter (40 inci) bagi lelaki dan 83 sentimeter (33 inci) bagi wanita.Walaupun orang yang gemuk dan obes mempunyai lebih banyak lemak viseral, tidak bermakna individu dengan berat badan normal tidak mengalami masalah ini. Ada ramai orang yang tidak gemuk tetapi berperut buncit. Kajian menunjukkan lelaki dan wanita berusia 70 tahun ke atas dengan berat badan normal tetapi mempunyai banyak lemak viseral berisiko tinggi mendapat kencing manis.Walaupun kajian itu ke atas warga tua, ia juga boleh dijadikan peringatan kerana kini ramai golongan muda menghidap kencing manis.
Kini, dengan produk hebat PHYTOLACCA AMERICANNA mampu untuk menghilangkan lemak di pinggang. Malah, senaman khusus seperti angkat tubi juga tidak akan membuatkan perut anda kempis. Cara terbaik untuk mengurangkan lemak di pinggang ialah:
  • Bersenam – Senaman aerobik seperti berjalan cepat, menari, berjoging, berbasikal, bermain badminton atau berenang boleh membantu membakar lemak di pinggang dengan cepat. Untuk lebih berkesan, lakukan senaman lima kali seminggu dengan sekurang-kurangnya 60 minit setiap sesi.Lebih lama dan bersungguh-sungguh anda bersenam, lebih banyak lemak di pinggang akan hilang. Senaman yang tertumpu pada bahagian tertentu tidak akan membantu. Senaman ini perlu mampu meningkatkan degupan jantung anda.Kajian Pusat Kanser Fred Hutchinson di Seattle menunjukkan wanita gemuk yang bersenam secara teratur boleh mengurangkan antara 3.4 peratus hingga 6.9 peratus lemak viseral (bergantung kepada kelasakan senaman) tanpa mengubah pemakanan mereka dengan penurunan berat badan sebanyak dua kilogram. Lebih cergas senaman dilakukan, lebih banyak lemak viseral dapat dihilangkan.
  • Makan makanan mengandungi banyak serat. Serat bukan saja membuat anda cepat kenyang, tetapi kenyang lebih lama. Ia akan mengurangkan pengambilan makanan berlebihan. Elak makanan ringan dan banyak lemak.
  • Dapatkan tidur secukupnya. Tidur terlalu sedikit (kurang enam jam) atau terlalu banyak (lebih lapan jam) menyebabkan badan menghasilkan berlebihan hormon tekanan, kortisol. Hormon ini merangsang penyimpanan lemak di pinggang.
  • Belajar mengawal tekanan melalui pelbagai pendekatan, termasuk bersenam. Ia dapat mengurangkan penghasilan hormon kortisol yang sekali gus membantu memudahkan anda mengatasi masalah kegemukan secara keseluruhan.

UNTUK MENDAPATKAN PRODUK SILA KLIK PADA GAMBAR DI BAWAH INI


PESANAN PENTING BUAT PENGUNJUNG LOVE HOMEOPATHY

JIKA ANDA RAGU UNTUK MEMBELI PRODUK SECARA ONLINE ATAU ANDA PERTAMA KALI ATAU TIDAK PERNAH MEMBELI SECARA ONLINE ANDA TIDAK PERLU BIMBANG, SILA SIMPAN RESIT PEMBAYARAN ANDA SEWAKTU ANDA BANK IN DI MESIN ATM ATAU TRANSFER DUIT.ANDA BOLEH MEMBUAT LAPORAN POLIS JIKA PRODUK ANDA TIDAK SAMPAI KE TANGAN ANDA "KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"

Dapatkan info terbaru via Facebook. Silahkan klik LIKE / SUKA.

Powered By Blogger Widgets and Blogger Tutorials

KLIK PADA BANNER UNTUK INFO TERKINI

ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-1-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvLo59a4 Under Creative Commons License: Attribution
Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/06/tutorial-4-tak-nak-orang-copy-entry.html#ixzz1rvNxbWYB Under Creative Commons License: Attribution
Elegant Rose - Working In Background
 
Designed by ♥ WWW.MYRAVEA.COM ♥